-
سه شنبه, ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۰۴:۳۶ ب.ظ
-
۵۱۱
اگر آمار کوفیان شرکت کننده در کربلا صحیح باشد و ۳۰ هزار نفر برای مقابله با سیدالشهدا(علیهالسلام) آماده باشند، معلوم میشود که بسیاری از مردم کوفه برای جنگ نهایی نیامدهاند.
پایگاه اطلاعرسانی استاد مهدی طائب؛ در کوفه ابن زیاد توانست بر سازمان شیعه تسلط پیدا کند و با خشونتهایی که به خرج داد کنترل کوفه را به دست گرفت. یزید از حرکت امام(علیهالسلام) به سوی کوفه مطلع میشود و ابن زیاد را مأمور کنترل حضرت میکند.
با خروج امام حسین(علیهالسلام) قصد ترور ایشان در مکه ناکام ماند. از مکه برای تغییر حضرت نمیتوانند اقدامی صورت گیرد، زیرا سعید درگیر مراسم حج است. ابن زیاد در اولین اقدام خود باید مانع ورود ایشان به کوفه شود؛ زیرا اگرچه او سران شیعه را به زندان انداخته اما ممکن است همان آدمهای خاکستری که جذب او شدن دوباره تغییر رنگ دهند و اطراف امام را بگیرند.
نیروهای مقابل سیدالشهدا(علیهالسلام) را که توسط ابنزیاد تدارک دیده شدهاند، میتوان در چهار گروه دسته بندی کرد؛
1 - امویان: کسانی که با دستگاه بنیامیه پیوند دارند و ۱۰۰درصد به معاویه و یزید معتقدند.
2 – خوارج: کسانی که از بازماندگان شرکتکنندگان در جنگ نهروان هستند و اکنون بزرگ شدهاند و تحت تبلیغات مغیره و زیاد و دیگران، علی(علیهالسلام) را به عنوان قاتل پدرشان میشناسند.
3 – اوباش: کسانی که اهل فساد هستند و امرار معاششان از راه جنایت کردن است.
4 – جاهلان: کسانی که قدرت تشخیص حق را از باطل ندارند و از اوضاع و اتفاقات زمان خود بی خبرند. این افراد را میتوان عثمانیان هم نامید که به دنبال خونخواهی خلیفه سوم هستند.
در اینجا توجه به دو نکته لازم است؛
الف. در دو سوی حادثهی کربلا به خصوص در لشکر سیدالشهدا(علیهالسلام) نیروها جوان هستند.
ب. اگر آمار کوفیان شرکت کننده در کربلا صحیح باشد و ۳۰ هزار نفر برای مقابله با سیدالشهدا(علیهالسلام) آماده باشند، معلوم میشود که بسیاری از مردم کوفه برای جنگ نهایی نیامدهاند.
از همینرو به نظر میرسد تنها نیروی موجود و آماده به خدمت برای ابنزیاد، اوباش و جاهلان هستند.
منبع: کتاب تبار انحراف 3(پژوهشی در جریان شناسی انحرافات تاریخی) زیر نظر حجتالاسلام والمسلمین مهدی طائب، محققان ابراهیم ارجینی و محمدحسین فروغی، چاپ اول، سال 94، انتشارات کتابستان معرفت، صص128-130