-
شنبه, ۳۱ خرداد ۱۳۹۹، ۰۸:۵۹ ب.ظ
-
۵۰۶
پایگاه اطلاعرسانی استاد مهدی طائب؛ پرسش شما: منظور از آتش به اختیار در امور فرهنگی چیست؟
پاسخ استاد: شرط صدور فرمان آتش به اختیار این است که نیرو به خوبی آموزش دیده باشد و دید مناسبی نسبت به اتفاقات داشته باشد.
زمانی که نیرو آموزش مناسب دید، به او میگویند که آغاز کند و اگر بخواهیم در حوزه فرهنگی آن را پیاده کنیم، زمانی که فرمان آتش به اختیار صادر میشود، به معنای صدور یک دستور همگانی است.
یعنی این کار اختصاص به سازمان خاصی یا گروه خاصی ندارد، تمام افراد را میگویند که بروید و کار کنید؛ این در چه صورتی است؟ در صورتی است که آموزشها و بصیرتها به حدی رسیده باشد و افراد به حدی فراوانی داشته باشند که وقتی به میدان بروند، دشمن نتواند به آنها ضربه بزند.
آتش به اختیار احقاق تمدن اسلامی است. نقشهای که از قبل طراحی و اجرا شده بوده، تا حدی موفق به تربیت افرادی شد تا بتوانند آتش به اختیار حرکت کنند و این یعنی تحولی در نقشه فرهنگی ما برای رسیدن به اهداف و فتح قلهها بود، اگر فرمان آتش به اختیار به خوبی عمل شود، ما فاتح قلهها خواهیم بود.
مخاطب این فرمان عموم مردم هستند و اجرای آن را بر همه افراد تاکید میکند. آتش به اختیار مدیران را هم شامل میشود. ما گفتیم هر کسی به اندازۀ توانی که دارد باید اقدام کند. برای آن کسی که مسؤول حوزه است، او به اندازۀ توانمندیاش در آن جایگاه باید آتش به اختیار عمل کند و منتظر نماند تا از جایگاههای بالاتر بیایند و به او بگویند که آقا! برو روی طلبهها کار کن؛ برو طلبه جذب کن؛ کار باید خود جوش باشد.
منبع: گفتوگو با رسا(1399/03/30)