-
شنبه, ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۰۸:۰۸ ب.ظ
-
۵۹۵

در عصر غیبت امام زمان(عجلالله تعالی فرجه) وظیفه امت اسلامی آن است که با اتحاد و انسجام و بیداری و بصیرت قرآنی نقشهای پیدا و پنهان صهیونیست بینالملل را شناسایی و با همان شیوههای تقابلی رسول الله(صلیاللهعلیهوآله) به صورت فعّال به میدان بیاید.
پایگاه اطلاعرسانی استاد مهدی طائب؛ مطالعات قرآنی پیرامون موضوع تمدن اسلامی، نقش رسول اکرم(صلیاللهعلیهوآله) در شکل گیری این تمدن و رویارویی آن حضرت با موانع موجود را نمایان میسازد.
از دیدگاه آیات قرآن، همزمان با بعثت نبی اکرم(صلیاللهعلیهوآله)، فرهنگ و تمدن اسلامی با ملاکهایی چون الهی بودن، مبارزه با جهل و استبداد، بیداری افکار عمومی و اصلاح جامعه با تکیه بر اتحاد و تعاون مسلمانان، قابلیت بنیان گذاری دارد اما یکی از بزرگترین موانع پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) در تحقق این هدف، سران یهودند که با حربههای گوناگون به فتنه انگیزی میپردازند.
آنها مبنای خود در این حرکت را بر چهار محور اصلی یعنی؛ انکار وحیانی بودن قرآن و نبوت آن حضرت، همکاری با مشرکان و منافقان، و ایجاد شکاف بین مسلمانان قرار میدهند. حال آن که پیامبر(صلیاللهعلیهوآله)، به عنوان معمار این تمدن، با حمایتهای الهی و به کارگیری تدبیر نسبت به بسیاری از توطئهها آگاهی مییابد و با اتخاذ شیوههای تقابلی مناسب و به موقع، تا آخرین لحظه حیات در خنثی سازی ترفندهای این دشمنان میکوشد تا همچنان پایههای این تمدن مستحکم باقی بماند.
در عصر غیبت امام زمان(عجلالله تعالی فرجه) عیناً صهیونیست بین الملل با همین برنامهها و با استفاده از همهی امکانات مکتوب و الکترونیک و سیستمهای اطلاع رسانی بر روی همین چهار محور فعالیت میکنند و امروزه وظیفه امت رسول الله(صلیاللهعلیهوآله) این است که همان شیوههای تقابلی را به صورت فعال به میدان بیآورند و تمدن اسلامی را به منصه ظهور برسانند.
* انکار حقانیت نبوت پیامبر(صلیاللهعلیهوآله)
تمام تجربیات تمدن ساز نشان میدهد که دین، هدایت کننده حرکات عظیم اجتماعی است و بدون داشتن ایدئولوژی و تلاش در جهت آن، هیچ تمدنی امکان تحقق نمییابد. از آن جا که یهود میداند تمدن اسلامی بر پایه آیین وحیانی و با محوریت رسول اکرم(صلیاللهعلیهوآله) استوار است، از ترفندهای گوناگون برای مقابله با نبوت پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) و الهی بودن قرآن استفاده میکند.
علمای یهود، در آغاز به انکار پدیده وحی روی میآورند تا از ریشهدار شدن تمدن اسلامی ممانعت کنند. آن گاه با پنهان کردن حقایق وحیانی و ایجاد شبهه در باورهای مسلمین، گامهای بعدی خود در این مسیر را طی میکنند.
1- انکار اصل وحی
برخلاف نظر برخی از قرآن پژوهان که معتقدند پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) در آغاز بعثت امید فراوانی به یهود مدینه دارد و پس از هجرت، متوجه دشمنی آنها میشود(جعفری، بیتا، ج3، ص483 به نقل از ونسنک، دائره المعارف اسلامیه، ج1، ص28) ، مضمون برخی از آیات قرآن حاکی از آن است که یهود به دلیل باورهای نادرست خود علیه اسلام، حتی در مکه نیز مخالفتش را با آن حضرت نشان میدهد.
انکار وحی بر رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) که ناشی از اعتقاد آنان نسبت به عدم نزول کتاب آسمانی بر هر انسانی است(مکارم شیرازی، 1374، ج5، ص 339) و البته با اعتراف آنها نسبت به نزول تورات بر موسی هم خوانی ندارد(مغنیه، 1424، ج3، ص223) ، نمونهای از اندیشههای باطل آنها است که در آیات مکی دنبال میشود «وَمَا قَدَرُوا اللَّهَ حَقَّ قَدْرِهِ إِذْ قَالُوا مَا أَنْزَلَ اللَّهُ عَلَى بَشَرٍ مِنْ شَیءٍ قُلْ مَنْ أَنْزَلَ الْکِتَابَ الَّذِی جَاءَ بِهِ مُوسَى نُورًا وَهُدًى لِلنَّاسِ تَجْعَلُونَهُ قَرَاطِیسَ تُبْدُونَهَا وَتُخْفُونَ کَثِیرًا وَعُلِّمْتُمْ مَا لَمْ تَعْلَمُوا أَنْتُمْ وَلَا آبَاؤُکُمْ قُلِ اللَّهُ ثُمَّ ذَرْهُمْ فِی خَوْضِهِمْ یلْعَبُونَ.»(انعام/91)
یهود، با عدم پذیرش نزول وحی بر پیامبر(صلیاللهعلیهوآله)، نه تنها قصد دارد نبوت آن حضرت را زیر سؤال برد بلکه میخواهد مانع از این شود که ایشان مدیریت جامعه را بر عهده گرفته، زمینه پیدایش تمدن اسلامی را در سایه رهبری خود فراهم آورد. اما مسلم است که چون این تمدن بر مبنای توحید شکل میگیرد و معاد، نبوت و امامت از ارکان آن به شمار میرود، ارتباط وحیانی پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) با پروردگار و وجهه الهی ایشان در مقام رهبر از همان بدو رسالت، چنان پشتوانه محکمی ایجاد کرده که با انکار اصل وحی نیز همچنان پابرجا میماند.
2- کتمان حقایق تورات
یکی دیگر از حربههای یهودیان برای مردود اعلام کردن نبوت پیامبر(صلیاللهعلیهوآله)، کتمان وجود این حقیقت و بخصوص صفات آن حضرت در تورات است: «یا أَهْلَ الْکِتَابِ قَدْ جَاءَکُمْ رَسُولُنَا یبَینُ لَکُمْ کَثِیرًا مِمَّا کُنْتُمْ تُخْفُونَ مِنَ الْکِتَابِ وَیعْفُو عَنْ کَثِیرٍ قَدْ جَاءَکُمْ مِنَ اللَّهِ نُورٌ وَکِتَابٌ مُبِینٌ.» (مائده/15 و نیز بقره/146) که همراه با دیگر شگردهای آنها، ازجمله آمیختن حق و باطل «وَلَا تَلْبِسُوا الْحَقَّ بِالْبَاطِلِ وَتَکْتُمُوا الْحَقَّ وَأَنْتُمْ تَعْلَمُونَ.»(بقره/42 و نیزآل عمران/71) در قرآن آمده است.
هدف یهود از کتمان حقایق و تحریف آنها، جلوگیری از بیداری افکار عمومی و ایجاد مانعی در گرویدن مردم به رسول الله(صلیاللهعلیهوآله) است، آنها قصد دارند تا انسآنهای جاهل قبل از اسلام، اکنون نیز نتوانند از واقعیات آگاه شده، با شناخت حق از باطل و پیروی از مقتدایی چون پیامبر(صلیاللهعلیهوآله)، در ایجاد و توسعه تمدن اسلامی نقشی داشته باشند.
برخی از عالمان یهود که با پیدایش آیین جدید مخالفند، حقایق ظهور نبی اکرم(صلیاللهعلیهوآله) را که در تورات آمده، نه تنها از مسلمانان که از خود عوام یهود نیز مخفی میکنند چون از این میترسند که اگر به رسالت آن حضرت اعتراف کنند، منزلت آنان فرو ریزد(ر.ک: مکارم شیرازی، 1374، 216/1) و در عوض، پیامبر(صلیاللهعلیهوآله)، تمدن اسلامی را پایهگذاری کند؛ تمدنی که شاید سالها بعد توسعه یابد. بنابراین، تلاش یهود به این معنا نیست که در آن زمان تمدن اسلامی به تمام معنا وجود دارد، بلکه حتی از بیم شکلگیری آن، در آغاز بعثت نیز دست به توطئه میزند.
آسیب مهم دیگری که از طرف عالمان یهود متوجه اسلام است و در آیات بسیاری از قرآن با حساسیت خاصی روی این مسأله تأکید میشود، جعل آیات «وَإِنَّ مِنْهُمْ لَفَرِیقًا یلْوُونَ أَلْسِنَتَهُمْ بِالْکِتَابِ لِتَحْسَبُوهُ مِنَ الْکِتَابِ وَمَا هُوَ مِنَ الْکِتَابِ وَیقُولُونَ هُوَ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ وَمَا هُوَ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ وَیقُولُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ وَهُمْ یعْلَمُونَ.»(آل عمران/78) و تحریف بعضى از مطالب کتاب آسمانى است: «أَفَتَطْمَعُونَ أَنْ یؤْمِنُوا لَکُمْ وَقَدْ کَانَ فَرِیقٌ مِنْهُمْ یسْمَعُونَ کَلَامَ اللَّهِ ثُمَّ یحَرِّفُونَهُ مِنْ بَعْدِ مَا عَقَلُوهُ وَهُمْ یعْلَمُونَ.»(بقره/75 و نیز41بقره؛ نساء/46 و55) کتمان آیات مربوط به ظهور پیامبر(صلیاللهعلیهوآله)، مهمترین مطلبی است که یهود به تحریف آن میپردازد.(جعفری، بیتا، ج3، ص94)
این در حالی است که قوم یهود پیش از اسلام و هنگام روبه روشدن با مشرکان، با افتخار از پیامبر موعودی سخن میگوید که به گمانش سیادت اجتماعی آینده یهود در سایه او به دست میآید.(بقره/89) ولی پس از بعثت که با واقعیت دیگری مواجه میشود، واکنش متفاوتی از خود نشان میدهد.(دروزه، بیتا، ص458)
3- القای شک و تردید در اعتقاد مسلمانان
یکی از ترفندهای مهم تبلیغاتی و توطئه فرهنگی در مبارزه با تمدن اسلامی، ایجاد جنگهای روانی است که در قالب تخریب شخصیتهای مهم دینی و کتاب آسمانی صورت میگیرد. سران یهود در عصر بعثت، از این راه به عنوان حربهای استفاده میکنند تا اذهان عمومی را نسبت به رسول الله(صلیاللهعلیهوآله) که رهبر دینی است و قرآن که کتاب با اوست، دچار تشویش کرده، با ایجاد شک و تردید در اعتقاد و ایمان مسلمانان، آنها را از گرویدن به آن حضرت پشیمان کنند.(ر.ک: دروزه، 1429، ج6، ص182؛ جعفری، بیتا، ج1، ص158)
عدم پیروزی مسلمانان در جنگ احد، بهآنهای است برای یهود تا به دور از انتظار بودن شکست پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) را با طعنه بیان کرده، برای تخریب اذهان عمومی، شایعه کند که اگر او رسولی بر حق و مأموری از طرف خدا بود، شکست نمیخورد؛. بدین طریق افکار مردم کوته فکر را تحت تأثیر قرار میدهد و ذهنیت آنها را نسبت به رهبر جامعه دینی دچار تشویش میکند. (ر.ک: طبرسی، 1372، ج2، ص706؛ مکارم شیرازی، 1374، ج2، ص449)
* همکاری با مشرکین
دعوت رسول الله(صلیاللهعلیهوآله) و حرکت ایشان در شکلدهی تمدن اسلامی، از آغاز، توأم با ندای عدالت بوده است. با این حال، آیین جدید با اندیشههای یهود و مشرکان سازگاری ندارد و منافع آنها را به خطر میاندازد. از این رو علی رغم این که این دو گروه، به لحاظ عقیدتی با هم تفاوتهایی دارند، اما از آن جا که هر یک از آنها سرسختترین دشمنان آن حضرت به حساب میآیند(مائده/82؛ رک: دروزه، بیتا، ج2، ص185) در مخالفت با پایهگذاری تمدن اسلامی به دست پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) ، علیه ایشان متحد شده، پیوند دوستی برقرار میکنند. (مائده/81 و80؛ ر.ک: مغنیه، 1412، ج3، ص114؛ دروزه، بیتا، ج2، صص127 و 126)
با استناد به آیات قرآن، میتوان همکاری یهودیان و مشرکین را در سه محور حمایت فکری، اطلاعاتی و نظامی به بحث گذاشت؛
1- حمایت فکری
هنگامی که انقلابی در محیطی روی میدهد، مسلماً منافع گروهی ظالم و خودکامه به خطر میافتد؛ در این حالت، اولین اقدام آنان، پیش کشیدن جنگ سرد و تبلیغات مستمر به نفع خویش است.(ر.ک: مکارم، 1374، ج1، ص98) امروزه، دشمنان اسلام با استفاده از این روش، به دنبال ترویج سبک زندگی غیر الهی در جوامع اسلامی هستند.
قرآن سند موثقی است که به وضوح از این فعالیتها پرده برداری کرده، راه کارهای متنوع یهودیان را در قالب موارد زیر نشان میدهد:
الف- روحیه دادن به مشرکین
درخواست مشرکین مکه از یهودیان برای داوری میان آنها و مؤمنین، قضاوت علمای یهود به نفع مشرکین و تشویق آنها به ادامه بت پرستی «أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِینَ أُوتُوا نَصِیبًا مِنَ الْکِتَابِ یؤْمِنُونَ بِالْجِبْتِ وَالطَّاغُوتِ وَیقُولُونَ لِلَّذِینَ کَفَرُوا هَؤُلَاءِ أَهْدَى مِنَ الَّذِینَ آمَنُوا سَبِیلًا»(نساء/51)، حاکی از حمایت فکری سران یهود از دشمنان داخلی پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) در مکه است.
ب- طرح سؤالات پیچیده
با شکست یهود در مجادلات کلامی مقابل پیامبر(صلیاللهعلیهوآله)، سران این قوم تصمیم میگیرند تا با تحریک مشرکین، آن حضرت را به مناظره علمی فراخوانند. گروهی از سرکردگان یهود با پیش کشیدن سؤالات پیچیده دینی(اعراف/187؛ اسراء/85؛ کهف/83)، در پی خرد کردن شخصیت رسول الله(صلیاللهعلیهوآله)، این نقشه را طرح میکنند، اما به جای رسیدن به هدف خود، با آشکار شدن مقام علمی پیامبر(صلیاللهعلیهوآله)، حتی برخی از یهودیان، مسلمان میشوند.(قمی، 1363، ج2، صص32 و 31)
2- حمایت اطلاعاتی
یکی از حربههای دشمن در جلوگیری از ایجاد تمدن اسلامی و یا پیشرفت آن، خیانت به نظامهای حکومتی است.
الف- جاسوسی
یکی از اعمال نفاق آلود یهودیان که آن را در جهت همکاری با مشرکین انجام میدهند، حضور در مجالس مسلمانان به منظور کسب اطلاعات از وضعیت آنها و جاسوسی برای سران قریش است: «یا أَیهَا الرَّسُولُ لَا یحْزُنْکَ الَّذِینَ یسَارِعُونَ فِی الْکُفْرِ مِنَ الَّذِینَ قَالُوا آمَنَّا بِأَفْوَاهِهِمْ وَلَمْ تُؤْمِنْ قُلُوبُهُمْ وَمِنَ الَّذِینَ هَادُوا سَمَّاعُونَ لِلْکَذِبِ سَمَّاعُونَ لِقَوْمٍ آخَرِینَ لَمْ یأْتُوکَ یحَرِّفُونَ الْکَلِمَ مِنْ بَعْدِ مَوَاضِعِهِ...»(مائده/41؛ مکارم شیرازی، تفسیر نمونه، 1374، ج4، ص384؛ جعفری، بیتا، ج3، صص157 و 159)
ب- پیمان شکنی
نقض پیمان، یکی از خصلتهای شناخته شده یهود در همه دورآنها و از جمله در عصر پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) است. معرفی یهودیان پیمان شکن در آیات قرآن به عنوان افراد خیانت کار، این مطلب را تأیید میکند.(مائده/12 و 13) یکی از مهمترین اقدامات سیاسی پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) پس از هجرت، آن است که میان مسلمانان به عنوان «امت واحده» همبستگی ایجاد کند و یهودیان را نیز در این امت جای دهد.
ج- طرح قتل پیامبر(صلیاللهعلیهوآله)
خیانت یهود محدود به پیمان شکنی و افشای اطلاعات سری مسلمانان نیست. بلکه به مرور دامنه آن گسترده شده، تا حد تهدید زندگانی پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) هم پیش میرود و سرانجام این تهدید توسط یهود بنی نضیر آشکار میشود. آنان که در نتیجه همبستگی با مشرکین مکه، جسارت یافته، در پی توطئهای برای قتل پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) برمیآیند.
با این وجود، مدیریت هوشمندانه پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) در حفظ موقعیت خود و نظام اسلامی، حتی بعد از افشای برخی اسرار حکومتی و پیمان شکنی از سوی یهود، جامعه را هم چنان در مسیر تحولات مربوط به شکلگیری تمدن اسلامی به پیش میبرد... .
3- نظامی
علیرغم این که امروزه جنگ سخت از سوی دشمنان اسلام، جای خود را به جنگ نرم و ابزارهای تبلیغاتی داده است، اما همچنان در برخی نقاط جهان نبردهای مسلحانه ادامه داشته، تلاش میشود تا از هر راه ممکن، از اشاعه تمدن اسلامی جلوگیری شود. شیوههای برخورد با این تمدن از قرنها پیش تاکنون به همین سبک بوده است، چنانکه یهود عصر پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) نیز همین روشها را به کار میگیرد، اما سیاست آنها، به مرور از نوع تبلیغاتی علیه مسلمانان به سیاست اتحاد نظامی با مشرکان مکه تغییر مییابد.(انفال/56 و55) پشتیبانی نظامی یهود از مشرکین در جنگ احزاب، نمادی از اتحاد دشمنان پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) است.
* هم دستی با منافقان
یکی از راه کارهای دشمنان در مقابله با تمدن اسلامی، تحریک گروههای مخالفی است که از داخل مناطق اسلامی، به عقاید دینی مردم ضربه وارد میکنند. با گسترش روزافزون اسلام در دوران حیات پیامبر(صلیاللهعلیهوآله)، یهود که خود را شکست خورده میبیند، بهترین ترفند در مبارزه با تمدن اسلامی را اتحاد با دیگر مخالفان آن حضرت میپندارد و این بار تلاش میکند تا با منافقان داخلی همکاری کند.
در آغاز بعثت نبی اکرم (صلیاللهعلیهوآله) که برخی یهودیان اسلام را میپذیرند و برخی دیگر به صراحت به کفر خود اعتراف میکنند، گروهی از مشرکان نیز به ظاهر در جرگه مسلمانان درمیآیند. نحوه پشتیبانی سران یهود از منافقان همانند حمایت آنها از مشرکین است.
*تفرقه افکنی
اتحاد و همبستگی اجزای هر امتی، موفقیت آن را تا حدود زیادی تضمین میکند؛ اهمیت موضوع تا آن جا است که در غیبت موسی(علیه السلام)، هارون از بیم تفرقه در بنی اسرائیل، با گمراهان برخورد شدیدی ندارد و به ظاهر از فرمان آن حضرت سرپیچی مىکند«قَالَ یا ابْنَ أُمَّ لَا تَأْخُذْ بِلِحْیتِی وَلَا بِرَأْسِی إِنِّی خَشِیتُ أَنْ تَقُولَ فَرَّقْتَ بَینَ بَنِی إِسْرَائِیلَ وَلَمْ تَرْقُبْ قَوْلِی.»(طه/94) این موضوع در پیدایش تمدن اسلامی و توسعه آن در هر زمانی صادق است.
بسیاری از آیات قرآن، تلاش سران یهود که درصدد قطع پیوند مؤمنان هستند را یادآوری میکند؛ نمونههای ذیل، این موضوع را در موقعیتهای گوناگون رسالت پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) به نمایش میگذارد:
1- شکستن پیوند برادری؛ آفت تمدن اسلامی
گرچه رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) با ایجاد پیمان اخوت، قصد دارد تا اتحاد امت را برقرار کرده، زمینه شکلگیری تمدن اسلامی را فراهم کند، اما حرکتهای تفرقه افکنانه یهود، آن حضرت را با مشکلاتی روبه رو میکند؛ سران یهود میکوشند تا صمیمیت موجود میان مهاجران و انصار را با برانگیختن تعصب آنها و جعل تبلیغات هر یک علیه دیگری خدشهدار کنند یا با یادآوری بغضها و کینههای قبایلی که پیش از اسلام بر ضد هم میجنگیدند، دشمنی آنها را زنده کرده، اختلاف و پراکندگی بیشتری را سبب شوند: «قُلْ یا أَهْلَ الْکِتَابِ لِمَ تَصُدُّونَ عَنْ سَبِیلِ اللَّهِ مَنْ آمَنَ تَبْغُونَهَا عِوَجًا وَأَنْتُمْ شُهَدَاءُ وَمَا اللَّهُ بِغَافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ.»(آل عمران/99؛ طبری، 1412، ج4، صص17 و 16؛ دروزه، 1429، ج7، ص200) در این میان، منافقان نیز که کمر به نابودی اسلام بستهاند، همکاری مضاعفی با یهود دارند.
2- اعتراض به تغییر قبله؛ مبارزه با استقلال جوامع اسلامی
واکنش یهود نسبت به تغییر قبله مسلمین نیز با هدف پراکنده کردن مسلمانان و شکاف میان آنها همراه است، چرا که موضوع قبله و تغییرآن، از عوامل مهم در حفظ استقلال فرهنگی جامعه است. این در حالی است که هر امتی قبلهای مخصوص به خود دارد(بقره/18) که مظهر بارز استقلال و حاکمیت هر جامعه دینی به شمار میرود.
3 - تخریب رهبر جامعه اسلامی؛ بنیانگذار تمدن اسلامی
یهود، از نقش محوری رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) در ساختن تمدن اسلامی، آگاه است و تأثیر رهبری پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) را در اتحاد امت، به وضوح میبیند؛ از این رو برای ایجاد شکاف بین مسلمانان، سعی میکند تا جایی که ممکن است، از قدر و منزلت آن حضرت نزد عموم بکاهد؛ به عنوان نمونه، با شکست مسلمانان در جنگ احد و تضعیف روحیه آنها، از این موقعیت به نفع خود استفاده کرده، در جهت بدبینی مردم به رهبر جامعه اسلامی شایعه پراکنی میکند و عملیات روانی را به عنوان بهترین حربه در جداسازی مسلمانان به کار میگیرد، بر این اساس، با ادعای خود نسبت به ضعف و سستی دولت نوپای مدینه شروع میکند و با پیمان شکنی ادامه میدهد.(آل عمران/12؛ طبرسی، 1372، ج2، ص706؛ مکارم شیرازی، 1374، ج2، ص449) یهود به قصد تشویش اذهان، با همکاری منافقان در مدینه، حتی به تحریف سخنان پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) میپردازد.(دروزه، 1429، ج9، ص129)
*عصر غیبت
یهود، با همه ابزارهایی که به کار میگیرد، در رسیدن به هدف خود برای ریشهکن کردن تمدن اسلامی، شکست میخورد. چرا که رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) با الهام از آموزههای وحیانی و به کارگرفتن تدابیر هوشمندانه، بذر اسلام را در سراسر عالم پراکنده میکند تا نهال آن به دست اهل بیتش سامان دهی شود و اعتقادات قرآنی و اخلاقی اسلامی، تحت لوای ولایت آنان رواج یابد.
در عصر غیبت امام زمان(عجلالله تعالی فرجه) وظیفه امت اسلامی آن است که با اتحاد و انسجام و بیداری و بصیرت قرآنی نقشهای پیدا و پنهان صهیونیست بین الملل را شناسایی و با همان شیوههای تقابلی رسول الله(صلیاللهعلیهوآله) به صورت فعّال به میدان آمده و تمدن اسلامی را احیاء و به منصه ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) برسانند.
نویسنده: محمدزاده، پژوهشگر عرصه تاریخ
منابع:
قرآن کریم.
مکارم شیرازی، ناصر (1374) ، تفسیر نمونه، تهران: دارالکتب الإسلامیه.
مغنیه، محمد جواد (1424) ، تفسیر الکاشف، تهران: دارالکتب الإسلامیه، چاپ اول.
منتظر القائم، اصغر، (1386) ، تاریخ اسلام «تا سال چهلم هجری»، تهران: سمت، چاپ سوم.
دروزه، محمد عزّه (بیتا) ، تاریخ بنی اسرائیل من أسفارهم، بیروت: المکتبه العصریه، چاپ اول.
جعفری، یعقوب (بیتا) ، تفسیر کوثر، قم: هجرت، چاپ اول.
قمی، علی بن ابراهیم (1363) ، تفسیر القمی، قم: دارالکتاب.
طبرسی، فضل بن حسن (1372) ، تهران: ناصرخسرو.
طبری، ابو جعفر محمد بن جریر (1412) ، جامع البیان فی تفسیر القرآن، بیروت؛ دارالمعرفه.